Liderar la innovació i preparar-se per a la disrupció



Jornades i conferències

Dimarts, 21 d’abril del 2020

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït On-line
















El món canvia. I les persones. Com ho hem de fer?
En aquesta sessió descobriràs com el lideratge pot facilitar la gestió d’aquesta nova realitat. Conceptes i eines com l’organització dual de Kotter, la gestió del canvi com un procés continu, les competències digitals o com el nou marc mental del lideratge estan facilitant l’adopció de tots els canvis, millorant l’actitud i l’aptitud de les persones en aquest procés i preparant-nos millor per un entorn incert i esperançador.
Per conèixer més sobre com treballar aquests canvis, vine a la Masterclass impartida pel professor Andrés Raya Donet, director executiu del poratfoli de programes d’ESADE Executive Education.
Vivim moments especials. En una nova normalitat en la qual la velocitat del canvi i la intensitat del mateix son territori ignot. L’increment de la productivitat que s’espera de l’automatització i de la intel·ligència artificial és el major que la humanitat hagi viscut fins ara. La disrupció en l’entorn i en els models de negoci, en paral·lel a l’automatització d’un gran percentatge de la majoria dels llocs de treball, ens posa davant d’un nou escenari summament interessant i desafiant.
En aquest context ens preguntem: té el lideratge i la gestió de les persones alguna cosa a aportar tant organitzativament com personalment? Més enllà de l’evident necessitat d’adaptació i de la conveniència d’una actitud positiva, proactiva i resilient?.
Clarament SÍ.
Així doncs, en aquest taller descobriràs com el lideratge pot facilitar la gestió d’aquesta nova realitat i també coneixeràs el Servei d’Innovació Estratègica a les empreses en format en línia i que hem enriquit amb un programa formatiu especialitzat de 46 hores, impartit per ESADE i ACCIÓ, totalment gratuït per a les empreses donada la situació excepcional que estem vivint aquests dies.
Objectiu de l’acte
Conèixer com s’ha d’adaptar la gestió de les persones als nous models organitzatius.
T’interessa si ets…
Una empresa que vulgui estar preparada per adaptar-se al món canviant.

INSCRIPCIONS

Organitza
Col·labora

Comentaris