L’eina Pentagrowth per dissenyar models de negoci disruptius

Jornades i conferències

Divendres, 24 d’abril del 2020

De 09.00 h a 10.30 h

Gratuït On-line















Sessió on-line.
Les crisis acceleren els canvis i redibuixen el terreny de joc per als negocis. En les darreres setmanes el rellotge tecnològic i social s’ha accelerat. Algunes tecnologies, com la teleconferència, la impressió 3D o els robots que interactuen amb les persones són part de la ‘nova normalitat’. En el pla social observem un canvi de valors i prioritats individuals i col·lectives, però també la generació de noves comunitats d’ajuda mútua i l’estructuració de nous ecosistemes empresarials.
L’objectiu d’aquesta sessió és facilitar que els responsables empresarials reflexionin sobre com integrar aquestes capacitats en les estratègies de sortida de la crisi a curt termini (100 dies) i en la reformulació de models de negoci a mig termini (1000 dies).
En aquest workshop on-line, aprendràs a dissenyar models de negoci disruptius amb Javi Creus, creador de la metodologia Pentagrowth i fundador de Ideas for Change.
El model Pentagrowth: les cinc palanques del creixement exponencial, és el resultat de l’anàlisi de dades de 50 organitzacions que van experimentar creixements superiors al 50% anual en clients i ingressos durant cinc anys seguits.
En aquest workshop, Javi Creus, altres consultors Pentagrowth i representants d’empreses que ja l’han utilitzat, compartiran els fonaments de la metodologia i casos reals d’aplicació, i guiaran els participants en el desenvolupament d’un cas del seu interès a través dels següents passos:
  • Anticipar: dissenyar negocis des d’un #FuturoQueMola amb capacitat d’involucrar a altres agents del sistema i ampliar el camp d’actuació.
  • Descompondre: avaluar el potencial de contribució al #FuturoQueMola dels actius i capacitats actuals de l’empresa.
  • Explorar: les palanques per al creixement exponencial: xarxes, actius, capacitats, agents, comunitats disponibles a l’escenari futur.
  • Combinar: elements interns i externs per generar una proposta de valor disruptiva.
  • Dissenyar: la visió de l’impacte futur i els passos immediats per a la validació de la proposta de valor. Quin és el teu #FuturoQueMola?
Descobreix i dissenya un model de negoci d’innovació disruptiva amb nosaltres!
ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Objectiu de l’acte
Conèixer eines per dissenyar models de negoci innovadors i disruptius.T’interessa si ets…
Una empresa innovadora. Programa09.00 h
Benvinguda i introducció
ACCIÓ09.10 h
Presentació del’Observatori de Capacitats Emergents
Pentagrowth
09.30 h
Dinàmica de grups. Quines capacitats rseran més rellevants. Votació on-line10.00 h
Posada en comú i conclusions

Organitza


Enterprise Europe Network (EEN)

Comentaris