VILADECANS. FACTORIA D´OPORTUNITATS EL 21 DE GENER DEL 2015

Sessió informativa

Viladecans. Factoria d'oportunitats


#EmprenedoriaEconomiaTotcat 
  • Dimecres, 21 de gener del 2015
    De 9.00 h a 14.00 h
  •  
  • Gratuït
Viladecans, Factoria d'oportunitats és una jornada singular de descoberta i inspiració per incentivar una forma diferent de créixer en competitivitat i en negoci, en el marc de l'estratègia d'especialització intel·ligent en el nostre territori. 

A través de “converses d'innovació”, alguns experts en diferents indústries, en nous coneixements i en estratègies territorials intercanviaran les seves visions de present i de futur i les oportunitats que veuen en els seus àmbits. 

  • Emprenedoria / Gestió i estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors
Objectiu de l'acte
La jornada pretén fer avançar la reflexió pràctica sobre la innovació i el creixement industrial a les metròpolis europees, contribuint a generar un nou paradigma d'ecosistema, i esdevenir un acte inspirador i útil per a la generació de contactes entre empreses i institucions.
T'interessa si ets...
Una gran o petita empresa innovadora que busqui inspirar-se en nous models de creixement basats en la descoberta d'oportunitats en ecosistemes d'innovació regionals i locals.

Un responsable de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació de l'administració pública, d'una institució de coneixement o d'una empresa de consultoria. 

I un responsable de centres tecnològics, parcs científics o grups d'investigació orientats a portar a mercat les seves descobertes.

Posteriorment a la jornada, es realitzarà, per qui vulgui inscriure's, un Fun Trip per conèixer les oportunitats de territori i zones d'interès econòmic de Can Alemany i Viladecans, en general.


Més informació
Localització
Cubic Viladecans
Pg. de la Marina s/n
8840 Viladecans

Comentaris