MOBILE WORLD CONGRESS BROKERAGE EVENT 2015 REGISTRE FINS EL 16 DE FEBRER 2015

Fires i congressos

#FiresEconomiaTotcat

Mobile World Congress Brokerage Event 2015

  • Del 2 al 4 de març de 2015
  •  
  • 310€
Millora les teves oportunitats internacionals de negoci amb el Brokerage Event!

ACCIÓ, amb el suport de la Xarxa Enterprise Europe Network, organitza el proper 2, 3 i 4 de març el Brokerage Event en el marc del Mobile World Congress 2015.

El Brokerage Event és una trobada empresarial en format d'entrevistes bilaterals de 30 minuts, orientada a ajudar les empreses catalanes a trobar socis comercials i tecnològics europeus. 
La participació està destinada exclusivament a les empreses del sector TIC i/o R+D de desenvolupament/comercialització de tecnologies de comunicació mòbil. 

A l'hora de fer el registre per participar-hi no oblideu escollir ACCIÓ Generalitat de Catalunya com la vostra oficina de suport, per tal que puguem acompanyar-vos durant tot el procés.

Les dates límit són les següents:

  • Fins al 16 de febrer: Registre i creació del perfils de col·laboració empresarial amb la descripció de la vostra oferta o demanda. Els perfils seran publicats al web.
  • Del 2 al 16 de febrer: Els participants escullen els perfils de col·laboració empresarial que els semblen més interessants i demanen reunions. Si sou convidats a una reunió podeu acceptar-la o rebutjar-la, així com vosaltres podeu demanar reunions a empreses.
  • 2, 3 i 4 de març: Les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants al Pavelló Català.
  • Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
  • TIC
Objectiu de l'acte
L'objectiu del Brokerage Event es donar oportunitat a PIMEs, start-ups, emprenedors, centres tecnològics i universitats d'arreu del món a trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.
T'interessa si ets...
Una empresa, un centre tecnològic o una universitat amb interès en el sector mòbil.
La participació té un cost de 310€, amb un mínim de 2 reunions internacionals el participant tindrà dret a una entrada com a visitant al congrés.


Localització
Fira Gran Via
Av. Joan Carles I, 64
8908 L’Hospitalet de Llobregat

Comentaris