DOING BUSINESS IN AFRICA VIA PUBLIC TENDERS AND IFI INSTRUMENTS


#InternacionalitzacioEconomiaTotcat
  • Dimecres, 10 de desembre de 2014
    De 09.00 h a 14.00 h
  •  

  • Inscripcions fins al 5 de desembre de 2014
  •  
  • Gratuït
http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2014/12/doing-business-in-africa.jsp

Doing Business in Africa via Public Tenders and IFI Instruments

L'Àfrica subsahariana continua sent el continent menys explorat per les empreses catalanes actives en els projectes que financen les organitzacions internacionals. Tot i l'experiència assolida els darrers anys en altres regions, encara hi ha reticències a provar-ho a l'Àfrica, mentre que aquest continent evidencia un dinamisme i una gran projecció econòmica. La població és de gairebé 1.000 milions de persones, i 7 de les seves economies es troben entre les 10 de major creixement del món. Actualment l'Àfrica representa el 4% de la riquesa mundial, però l'any 2030 es preveu que aquest percentatge creixerà fins al 7%, i fins al 12% a l'any 2050.
En aquesta sessió us acostarem les oportunitats de la mà de representants dels organismes finançadors, agències executores i empreses que ja estan actives i amb èxit en aquest entorn.
Addicionalment, per la tarda podreu sol·licitar la realització de reunions individuals amb els ponents i amb altres assistents complimentant la fitxa que es lliurarà als inscrits.
Aquesta sessió és una iniciativa conjunta de les Àrees de CPI -Contractació Pública Internacional- i d'Àfrica subahariana i s'engloba dins del Programa d'Actuacions del Pla Àfrica. Un pla pioner per potenciar oportunitats de negoci a l'Àfrica, que es desenvoluparà al llarg del 2014-2016 com un dels eixos del Pla d'Internacionalització d'ACCIÓ.
  • Internacionalització
  • Tots els sectors

Objectiu de l'acte
L'objectiu de la sessió és animar a les empreses catalanes actives en els sectors que reben més finançament dels organismes internacionals a trencar barreres amb el mercat africà i incloure'l dintre de les seves estratègies de desenvolupament de negoci.
T'interessa si ets...
Una empresa activa en els sectors que reben finançament dels organismes internacionals i que hi participa a través de licitacions públiques, i/o una empresa que tingui interès en invertir a l'Àfrica subsahariana i que vulgui conèixer quins instruments financers aquests organismes poden oferir-li.




Part de la sessió serà en anglès sense traducció.

Inscripcions

Comentaris